Ontdek onze laatste nieuwtjes!

Past Gezel bij jou?

Past Gezel bij jou? Wij hechten veel belang aan de tevredenheid van onze werknemers en geloven dan ook sterk dat we zowel op persoonlijk als op werkvlak moeten klikken. Jij moet niet enkel bij ons passen, maar wij ook bij jou. Dat zorgt ervoor dat je elke dag graag naar het werk komt en zo vliegen de weken voorbij. Tenslotte spendeer je veel tijd op de werkvloer, wij kunnen er dan maar beter voor zorgen dat het zo aangenaam mogelijk is!

Lees verder
Laat je gasketel niet onderhouden door een cowboy.

Maar kies voor een betrouwbare partner. VRT NWS slaat nagels op de kop.

Lees verder
Vergeet het onderhoud niet van je HVAC installatie

Plan tijdig en kom niet voor verrassingen te staan

Lees verder
Overname Chauffage Acar

De Buggenhoutse KMO nv Gezel II versterkt zijn plaats in de markt met het oog op de toekomst. Vanof heden bundelt ze haar know-how, service en vaardigheden met Chauffage Acar uit Sint-Niklaas. Een bedrijf met reeds 100 jaar ervaring in HVAC en sanitair. Acar vormt een gevestigde waarde in de sector en levert net als Gezel technische oplossingen op maat voor zowel particuliere klanten als ondernemingen.

Lees verder
Nieuwe huisstijl Goed Geregeld

Na meer dan 50 jaar van fier het Gezel-schild op de borst dragen, is het tijd voor vernieuwing. Gezel krijgt een hedendaagse look. Met een nieuw logo en een nieuwe website willen we zowel onze authentieke waarden als onze toekomstgerichte visie in de verf zetten. Voortaan sluit onze communicatie aan bij waar Gezel écht voor staat.

Lees verder
nv Acar
Industriepark-West 59
9100 Sint-Niklaas
KBC BE74 4013 0260 0107
ING BE39 3930 0535 7119
Meer over Gezel
Bezoek gezel.be
© Acar 2024 | website by Appeel.io