Totaalpartner in comfort

alle HVAC+ technieken en oplossingen

Met meer dan een eeuw ervaring in de industriële, particuliere en openbare sector, weten we bij Acar precies welke moderne en energievriendelijke techniek voor jou de ideale duurzame oplossing is. Jouw comfort is ons einddoel, of het nu over verwarming, koeling, ventilatie of sanitair gaat.

Vloerverwarming

Verwarming

Acar plaatst al sinds de oprichting in 1918 centrale verwarming in gebouwen. Niet enkel particuliere, maar ook industriële klanten lopen warm voor ons verhaal. Acar ontwerpt en installeert telkens op maat, afhankelijk van de toepassing en het gewenste comfort. Wij bieden voor elk soort project een goed geregelde oplossing met oog voor de juiste techniek.

Contacteer ons
Multisplit

Koeling

Airconditioning is geëvolueerd naar een totaalplaatje waarin de temperatuur én de vochtigheid van een ruimte verzorgd worden, zowel in de zomer als in de winter. Acar werkt voor jou een oplossing uit om die comfortabele omgeving te realiseren met behulp van duurzame technieken zoals de warmtepomp.

Contacteer ons
Goed geregeld

Ventilatie

Het ventileren van ruimtes is vandaag belangrijker dan ooit. De lucht moet regelmatig vernieuwd worden, maar vaak ook verwarmd, gekoeld, bevochtigd of net ontvochtigd (geklimatiseede lucht). Acar plaatst grote en kleine luchtgroepen voor allerlei toepassingen, in kantoren, industriële gebouwen en scholen. Ook in particuliere, steeds beter geïsoleerde woningen is ventilatie tegenwoordig niet enkel noodzakelijk, maar ook wettelijk vereist. Ook hier gaan we voor de meest duurzame oplossing, want een goed ontworpen installatie bespaart ook op termijn heel wat kosten.

Contacteer ons
kraanwerk

Sanitair

Acar ontwikkelt sanitaire installaties op maat voor woningen, kantoren en industriële toepassingen, steeds met keuze voor professionele producten en voor elk budget. Verder plaatsen we brandbestrijdingsinstallaties en werken we ook met regenwaterrecuperatie en tal van andere toepassingen.

Contacteer ons
Goed geregeld

Acar Service

Regelmatig onderhoud is essentieel voor alle soorten installaties, of het nu verwarming, koeling of ventilatie is. Bovendien is het in vele gevallen ook wettelijk verplicht. Met onze eigen onderhoudsdienst staan we in voor jouw comfort over de hele lijn, vandaag én morgen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Heb je een dringend probleem met een installatie? Nood aan een snelle oplossing? Onze teams bij Acar en Gezel staan voor jou klaar.

Tijdens de werkdagen kan je contact opnemen via 03 760 03 90.

Buiten de werkdagen kan je terecht op 052 33 90 33 voor noodgevallen.

Meer over Acar Service

Regeltechnieken houden je installatie in het gareel.

Dankzij een performante regeling werkt een moderne energiezuinige HVAC-installatie zoals het hoort. ATS nv voorziet ons al meer dan twintig jaar van kwaliteitsvol regeltechnisch materiaal waarmee onze eigen techniekers aan de slag kunnen in de industriële, particuliere en openbare sector.

Naast een passende gebouwenautomatisering, integreren wij ook alle gebouwtechnieken tot een centraal building management systeem. Daarbovenop staan we met ATS zelf in voor de engineering en bouw van alle automatiseringsborden en de bijhorende bekabeling.

Bij het aansturen van alle technieken staan comfort en energetische optimalisatie centraal. Zo waken wij steeds over de total cost of ownership van je gebouw.

Heb je jouw installatie graag Goed Geregeld?

Je comfort optimaliseren?

We reiken je graag één van onze oplossingen aan.

Contacteer ons
nv Acar
Industriepark-West 59
9100 Sint-Niklaas
KBC BE74 4013 0260 0107
ING BE39 3930 0535 7119
Meer over Gezel
Bezoek gezel.be
© Acar 2024 | website by Appeel.io