Werken bij Acar

expert in HVAC+ technieken en oplossingen

Acar is dé specialist in verwarming en sanitair binnenshuis, maar ook voor ventilatie en koeling kan je bij ons terecht. Als familiebedrijf dat reeds 100 jaar het ambacht doorgeeft van generatie op generatie bieden wij doorgedreven vakmanschap. Grote of kleine vragen in de industriële, particuliere of openbare sector? Wij bieden duurzame oplossingen op maat. Goed geregeld, voor jouw comfort.

Bekijk onze vacatures

Expert in HVAC+ technieken en oplossingen

Monteur technische en sanitaire installaties

Ben jij klaar om de handen vuil te maken en in team volledige installaties op te bouwen voor projecten, vooral in de regio Sint-Niklaas? Dan vind je bij ons de geknipte job! Jij staat in voor de plaatsing van centrale verwarming, sanitair en ventilatie in woningen, appartementen, openbare gebouwen en op industriële locaties. Zo zijn je toekomstige collega’s aan de slag voor Euroshop Mechelen, Viamar Zele, Garage Van Mossel Deurne. Samen met een of meerdere collega’s werk je dagelijks projecten af met hoge kwaliteit.

Lees verder
Industrieel elektricien HVAC

Ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken en in team volledige HVAC-installaties te voorzien van alle elektrische en regeltechnische voorzieningen? Word je er helemaal warm van een technische installatie in te regelen en op te starten? Dan vind je bij ons de geknipte job! Bij Gezel voeren we alle elektrische en regeltechnische werkzaamheden aan onze installaties zelf uit. Door het HVAC-bord te plaatsen, kabels te trekken naar de juiste componenten en dit alles correct aan te sluiten, kan jij de gehele installatie tot leven brengen. Je werkt het plaatje af door de installatie correct in te regelen.

Lees verder
Acar - Goed Geregeld

Verwarming

Acar plaatst al sinds de oprichting in 1918 centrale verwarming in gebouwen. Niet enkel particuliere, maar ook industriële klanten lopen warm voor ons verhaal. Acar ontwerpt en installeert telkens op maat, afhankelijk van de toepassing en het gewenste comfort. Wij bieden voor elk soort project een goed geregelde oplossing met oog voor de juiste techniek.

Koeling

Airconditioning is geëvolueerd naar een totaalplaatje waarin de temperatuur én de vochtigheid van een ruimte verzorgd worden, zowel in de zomer als in de winter. Acar werkt voor jou een oplossing uit om die comfortabele omgeving te realiseren met behulp van duurzame technieken zoals de warmtepomp.

Ventilatie

Het ventileren van ruimtes is vandaag belangrijker dan ooit. De lucht moet regelmatig vernieuwd worden, maar vaak ook verwarmd, gekoeld, bevochtigd of net ontvochtigd (geklimatiseede lucht). Acar plaatst grote en kleine luchtgroepen voor allerlei toepassingen, in kantoren, industriële gebouwen en scholen. Ook in particuliere, steeds beter geïsoleerde woningen is ventilatie tegenwoordig niet enkel noodzakelijk, maar ook wettelijk vereist. Ook hier gaan we voor de meest duurzame oplossing, want een goed ontworpen installatie bespaart ook op termijn heel wat kosten.

Sanitair

Acar ontwikkelt sanitaire installaties op maat voor woningen, kantoren en industriële toepassingen, steeds met keuze voor professionele producten en voor elk budget. Verder plaatsen we brandbestrijdingsinstallaties en werken we ook met regenwaterrecuperatie en tal van andere toepassingen.
Acar - Goed Geregeld

Het Acar team staat voor hedendaags en duurzaam vakmanschap

De HVAC+ sector is uitdagend en constant in ontwikkeling. Omwille van het belang dat wij hechten aan kwaliteitsvol werk is een doorgedreven vakkennis van hedendaagse en energiezuinige technieken een must.

Het team kan dan ook genieten van een gevarieerd opleidingsprogramma. Hier komen onderwerpen als veiligheid (bvb. VCA), beroepskennis (bvb. regeltechnicus, lassen en CERGA) en andere vaardigheden (bvb. hoogtewerker, rijbewijs-C) aan bod.

Wij hechten ook steeds veel belang aan het inzetten op de nieuwste en meest energie-vriendelijke technieken in onze realisaties. Ons team gaat op alle vlakken zo duurzaam mogelijk te werk.

Benieuwd wie onze klanten zijn?

We tonen jou met trots enkele projecten.

Bekijk onze referenties
nv Acar
Industriepark-West 59
9100 Sint-Niklaas
KBC BE74 4013 0260 0107
ING BE39 3930 0535 7119
Meer over Gezel
Bezoek gezel.be
© Acar 2024 | website by Appeel.io