Overname Chauffage Acar

19 september 2018

Goed geregeld

De Buggenhoutse KMO nv Gezel II versterkt zijn plaats in de markt met het oog op de toekomst. Vanof heden bundelt ze haar know-how, service en vaardigheden met Chauffage Acar uit Sint-Niklaas. Een bedrijf met reeds 100 jaar ervaring in HVAC en sanitair. Acar vormt een gevestigde waarde in de sector en levert net als Gezel technische oplossingen op maat voor zowel particuliere klanten als ondernemingen.

 

Vorig jaar nam de vierde generatie binnen nv Gezel II de fakkel over. Gelijktijdig met deze familiale opvolging kon het bedrijf rekenen op de sterke schouders van ATS nv; Gezel II werd een dochterorganisatie van de ATS groep die op haar beurt deel uitmaakt van de EDF Luminus groep. Reeds één jaar later kunnen ze terugblikken op een succesvolle samenwerking.

Om nog beter in te spelen op de uitdagingen van de toekomst neemt Gezel Acar over met het oog op wederzijdse optimalisatie. Voortaan maakt Chauffage Acar deel uit van nv Gezel II. Een tussenstap met als uiteindelijke doel een fusie van de twee ondernemingen tot één, nog sterker, geheel.

Dankzij de duidelijke match van de bedrijfsculturen, de jarenlange ervaring en de sporadische samenwerkingen in het verleden, zijn de bestuurders ervan overtuigd dat beide bedrijven een stabiele toekomst verzekeren waarin ze hun gekende service en kwaliteit aan de klanten kunnen blijven garanderen.

Gezel en Acar blijven zich focussen op de HVAC markt en bieden beiden totaaloplossingen aan voor klanten. Gezel doet dit voornamelijk binnen de driehoek Brussel-Antwerpen-Gent. Acar oefent zijn activiteiten uit in het Waasland.

nv Acar
Industriepark-West 59
9100 Sint-Niklaas
KBC BE74 4013 0260 0107
ING BE39 3930 0535 7119
Meer over Gezel
Bezoek gezel.be
© Acar 2024 | website by Appeel.io