Vergeet het onderhoud niet van je HVAC installatie

20 december 2018

Goed geregeld

Plan tijdig en kom niet voor verrassingen te staan

Met onze eigen dienst Service, engageren we ons voor jouw comfort, vandaag én morgen. Verwarming, koeling, ventilatie… bij al deze installaties, groot en klein, is regelmatig onderhoud onmisbaar. Het zorgt ervoor dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien zijn vele HVAC installaties onderworpen aan een periodiek, wettelijk verplicht onderhoud.

Wanneer je een onderhoudscontract afsluit met Gezel zal een gemotiveerd team zorg dragen voor jouw installatie. Je kan erop rekenen dat wij transparant en tijdig inplannen wanneer jouw installatie onze toewijding vereist. Onze gediplomeerde techniekers voeren een onderhoud telkens uit volgens de voorschriften van de fabrikant, daarbij worden slijtagegevoelige onderdelen steeds vervangen.

Tijdens het uitvoeren van een onderhoud wordt jouw installatie ook globaal gescreend door onze vakmannen. Op deze manier kunnen potentieel toekomstige problemen vroegtijdig blootgelegd én aangepakt worden.

Kortom, door een onderhoudscontract af te sluiten bij Gezel, beperk je de kans dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. Wanneer er toch problemen opduiken staan onze depannage techniekers meteen klaar. Als klant met een onderhoudscontract geniet je namelijk voorrang in de planning van deze interventies.

Als klap op de vuurpijl zijn verplaatsingen binnen een onderhoudscontract voortaan goedkoper als een verplaatsingen op regiebasis. Door onze planning te optimaliseren kunnen we rekening houden met een gedeelde verplaatsingen.

Prijsaanvragen en meer info over dit alles kan je bekomen via service@gezel.be .

nv Acar
Industriepark-West 59
9100 Sint-Niklaas
KBC BE74 4013 0260 0107
ING BE39 3930 0535 7119
Meer over Gezel
Bezoek gezel.be
© Acar 2024 | website by Appeel.io